22 Şubat 2016 Pazartesi

Vefakar Part 1 Türkçe dublaj tek part 1080p izle

Aralık 2013 yılında, Summit Entertainment film uyarlaması duyurdu Allegiant , üçüncü ve son romanı Iraksak , zaman bir üçleme olarak planlanan dizi, finali olarak hizmet veren, üçleme, Mart 2016 yılında piyasaya olacağını [ 3 ] ancak 11 Nisan'da 2014 stüdyo gibi çok, iki bölümlü bir filme romanı bölmeye karar verdi Vefakar izle Harry Potter , Twilight ve Açlık Oyunları franchise serilerinde finales yaptı. Lionsgate Motion Picture Grubu eşbaşkanları Rob Friedman ve Patrick Wachsberger, "Veronica Roth 'Allegiant,' ideal iki güçlü ve yerine sinemaya uygundur malzeme ile zengin, aksiyon dolu bir kitap içinde ustaca sonuca onun büyüleyici hikaye getirdiği bir açıklamada. hikaye ark ve karakter dünyası, iki filmin mükemmel iki 'Alacakaranlık Breaking Dawn' filmlerinde bizim için çok iyi çalıştı ve hangi biz 'Açlık iki yaklaşan' Mockingjay 'filmler için müthiş hevesli bir hikaye stratejisi kendilerini ödünç Oyunların 'franchising ". Nuh Oppenheim ilk bölümü için senarist olarak ilan edildi Allegiant 9 Temmuz adaptasyon, 2014  5 Aralık 2014 tarihinde, Robert Schwentke doğrudan dönecektir duyuruldu Bölüm 1 . 10 Eylül 2015 tarihinde, iki parçalı finali ile yeniden başlıklı olacağını açıklandı bölüm 1 olarak değiştirilmiş olması Allegiant: Iraksak Seri ve bölüm 2 olarak Iraksak Seri: Yükselen .

Ve dünyayı sarsan âyetlerini sonra Iraksak Seri: İsyan , Tris Dört ile kaçmak gerekir ve Chicago çevreleyen duvarın ötesine. Vefakar Part 1 izle Şimdiye kadar ilk kez, sadece şehir ve aile onlar hiç onların karmakarışık şehir için barışçıl bir çözüm bulmak amacıyla bilinen bırakacaktır. Bir kez dışında, eski buluşlar hızla şok yeni gerçeklerin açığa anlamsız hale getirilir. Tris ve Dört hızlı bir şekilde acımasız savaş bütün insanlığı tehdit Chicago duvarlarının dışına tutuşturur onlar güvenebilirsiniz kim karar gerekir. Hayatta kalmak için, Tris cesaret, bağlılık, fedakarlık imkansız seçimler yapmak zorunda kalacak.

Iraksak Seri dünyayı sarsan âyetlerini sonra: İsyan, Tris Dört ile kaçmak gerekir ve Chicago çevreleyen duvarın ötesine. Şimdiye kadar ilk kez, sadece şehir ve aile onlar hiç onların karmakarışık şehir için barışçıl bir çözüm Vefakar Bölüm 1 izle bulmak amacıyla bilinen bırakacaktır. Bir kez dışında, eski buluşlar hızla şok yeni gerçeklerin açığa anlamsız hale getirilir. Tris ve Dört hızlı bir şekilde acımasız savaş bütün insanlığı tehdit Chicago duvarlarının dışına tutuşturur onlar güvenebilirsiniz kim karar gerekir.Hayatta kalmak için, Tris cesaret, bağlılık, fedakarlık ve sevgi ile ilgili imkansız seçimler yapmak zorunda kalacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder