18 Mart 2016 Cuma

Baaghi 2016 Türkçe Altyazılı izle

Baaghi izle filmi Heropanti projesinde oynayan Tiger Shroff ve Shaddra Kapoor adlı iki oyuncunun birleşimiyle ortaya çıkardıkları aksiyon eseridir. Fragmanı iki gün önce çıksa da film hakkındaki detaylı bilgileri sitemizde vermiş bulunmaktayız. Aashiqui filminde birbirlerine aşık olan ikili dillerindeki müziği birleştirerek ortaya mükemmel bir eser koymuşlardı. Böylece tüm sinema dünyasında ilgi duyulan projeler arasına girmişti. T-Series müzik sağlayıcı şirketi ise desteklerini de vererek her şey daha da iyi olmuştu. 2014-2015 yılları arasında çıkan bu iki eser herkes tarafından ilgi görünce böyle bir eserinde çıkması makul bulundu. En kısa zamanda Türkçe Alt yazılı seçeneğini de sitemize ekleneceğini de buradan bildirelim. Fragmanın ilk sahnelerindeki Tiger'ın attığı tekme sonucunda adamın ağzının kırılması büyük sahnelerden biridir.



Aynı zamanda sevgilisinin de usta bir dövüşçü olması onların yararına olmuştur. Herkesin istediği gibi kaslı ve dövüş sanatını iyi bilen fakat daha önce çok havalı davranıp saçma hareketlerde bulunması da onun eski zamanını almıştır. En sevdiği kadının kaçırılmasından sonra hırs yapıp onların şirketini basarak hepsinin elinden kurtarmıştı. Ek Villain filminde de gördüğümüz sahneleri burada da görmemiz mümkündür. Fakat aradaki tek fark daha önce adamın acı çekmemesidir. Hiç konusu kötü olsa bile isimleri yetecek ve seyredilebilecek filmler arasına girecek bu projeyi sayfamızda yayınlayacağız. Baaghi Full izle projesi hepimizin ilgisini tekrardan çekecek ve bu ikilinin serilerinin de devamını getireceklerini bildirmek isteriz. Hdfilmkanali sitesini takip ederseniz hepsinden haberdar olacaksınız. İyi seyirler dileriz.

2 yorum:

  1. filim türkçe alt yazılı degil izleyemiyorum nasıl yorum yapacagımki ben igilizce veya her hangi bir yabancı dil bilmiyorum tek secenegim alt yazılı ama cevirisi yok bulamadım ve izleyemiyorum nasıl yorum yapmamı bekliyorsunuz ki :(

    YanıtlaSil
  2. birde yazmışsınızki türkçe alt yazılı hayır degil tek partta izlenmiyor error veriyor

    YanıtlaSil