31 Mart 2016 Perşembe

Siccin 3 Cürmü Aşk Yerli Korku Filmini izle

Siccin 3 Cürmü Aşk izle ikinci serisine göre daha korkunç olaylarla birlikte önceki bölümlerinin devamını getiriyor. Bu projede hayatlarını kurmak isteyen iki gencin dramı anlatılıyor fakat yaşamlarını zindana çeviren olay sizce nedir? Gelin hep birlikte bakalım.


Fragmanda da gördüğünüz üzere evli olan iki çiftin dramı gün geçtikçe çoğalmaktadır. Alper Mestçioğlu'nun çıkardığı bu proje sene içerisinde El-Nazar eseriyle yarışacaktır. Çünkü iki yönetmen de bu konuda kendi gelişimlerini ve reklamlarını öne sürerek hayran kitlesini kazanmaya çalışmaktadır. Film projelerinde önemli yer tutacak olan bu korku serisi dabbe kadar tutulmasa da çok ilgi görmektedir. Bunun sebebini soracak olursanız dini yönleri konu olarak ele alıp insanları yeterince korku duygusuna sürükleyebilmiş aynı zamanda farklılıklarını da ortaya koyarak seyretmemiz için yeterli kriterleri yakalamıştır.




Buna benzer diğer filmleri konu olarak ele alırsak Musallat eserinde Alper'in büyük senaryosu hepimizi büyük derecede etkilemişti. Aynı konu üzerinden ilerlemeyen fakat klişe olmasına izin vermeyen senarist bu kez bambaşka ekipmanlarla geldiğinin de altını çizdi. Sayfamızı ziyaret ederek detaylı bilgilere ulaşabilir, film hakkındaki tüm bilgilere erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder