17 Eylül 2015 Perşembe

Deliormanlı 2016 Hd izle

Ülkemizde yayınlanacak ilk boksör hikayesi filmi olacak diyebiliriz. Öyle ki şimdiye kadar devamlı ya komedi türünde ya da korku cin temalı yapımlar çekildi. Ama konusu itibariyle farklılık içeren ve önümüzdeki aylarda vizyona girmesi beklenen Deliormanlı tamamıyla iyi seçilmiş bir kurgunun eseri diyebiliriz. Baş rol oyuncusu Sarp Levendoğlu bu film için tam 3 ay kendini rolüne alıştırma sürecine girdi ve hazırlıklarını tamamladığı gelen haberler arasında bulunuyor.

Ekipten gelen bilgiler ve sosyal medyada yayınlanan haberleri takip ettiğimizde çekimlerin Kasım ayı içerisinde başlayacağı ve 2016 senesinin ortalarına doğru vizyona tarihinin kesinleşeceğini öğrendik. Oyuncu kadrosunun da o döneme kadar belli olacağı bildirildi. Deliormanlı izle yakışıklı oyuncunun partnerinin kim olacağı tam bir sır konusu olarak esrarengizliğini korurken aksiyon sahnelerinin bolca olacağı ve sahnelerin özel teknolojilerle destekleneceği söylendi.

Yazan ve yöneten isme baktığımızda Murat Şeker ismini görüyoruz. Başarılı yönetmen oldukça güzel giden bir projenin içinde oldukları için mutlu olduğunu söyledi. Gelecek senenin beklenen en yüksek seyirci profilini yakalayacağını umduğumuz Deliormanlı Full Hd izle için sizlere şimdilik veda ediyoruz. Yayınlanacak görseller ve fragmanları güncel bir şekilde kaynak sitemizden takip edebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder