18 Eylül 2015 Cuma

Kolpaçino 3 Sansürsüz Full İzle

Belirli bir hayran kitlesine sahip özellikle gençler tarafından büyük bir beğeni ile izlenen ve Şafak Sezer ile adeta üstüne yapışan Kolpaçino 3 filmi yakın süre içerisinde gişe demeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunu hemen hemen korumasını bilen yapımda yeni isimleri de görmekteyiz. Öyle ki başarılı oyuncu Erkan Petekkaya'yı mafya rolünde görmeye hazırlanın. 

Bütçesi yönünden de ses getirecek filmler arasında sayabileceğimiz komedi türündeki bu yapım daha önceki serileri geçerek gişe rekoru kıracağı tahmin ediliyor. Şimdiye kadar henüz bir fragman yayınlanmasa da sosyal medya üzerinden filmin orijinal hesabından resimler ve oyuncuların kendi özel videoları yayınlandı. Kolpaçino 3 izle kelimesinde arama motorlarına yazarak sitemizdeki çalışmaya ulaşabilirsiniz.


2015 filmleri izle kategorisinde kesintisiz ve donmadan bulabileceğiniz ender sitelerden olan hdfilmkanali.com adresi bu çalışma için kaynak aldığımız sitedir. Yerli filmler bölümünden Kolpaçino 3 full izle filmine ulaşabilir ve reklamsız film izleme keyfine varabilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda yapım ile alakalı tüm verilerin yayına girdikçe güncelleneceğini söz veriyoruz. Çekimlerin İstanbul'da sürdüğü ve kısa zamanda bitirilip son efektif çalışmalarında yapılacağı ve çıkış aşamasına geleceği haberler arasında yer alıyor. Sizlere en iyi Kolpaçino 3 Sansürsüz izle için kahkaha tufanına bekliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder