19 Eylül 2015 Cumartesi

Sihirbazlık Okulunda Bir Türk izle hd Tek Parça

22 Mayıs 2015 tarihinde vizyona giren Türk yapımı komedi türündeki film Sihirbazlık Okulunda Bir Türk yönetmenliğini Erdal Dikmen yapmıştır. Sosyal medya ile ünlü olan bazı isimlerinde oyuncu kadrosunda gördüğümüz yapımda Barbaros Dikmen, Selen Seyven yanı sıra Sadi Celil Cengiz ismini de görüyoruz. Dağıtımcı firma olarak Pinema Film yer alırken 91 dakika sürecek komedi tufanında yapımcılık görevini Engin Yıldırım üstleniyor.

Liseyi zar zor bitiren ve ailesinin tek çocuğu olan Mehmet aslında zeki olmasına rağmen bu aklını hep haylazlığına vermiştir. Üniversite sınavından da beklediğini alamayacak olan Mehmet ailesine bir şeyler uydurmaya şimdiden kendini alıştırır. Sonuçlara az bir zaman kala her şey bir e-posta ile değişecektir. Büyücülük okulundan gelen mesajla ailesine de bir yalan uyduran Mehmet'in hayatı değişmeye başlayacaktır. Sihirbazlık Okulunda Bir Türk izle için harcanan para çok olmamasına rağmen izlenme oranlarına bakıldığında ortalama bir seyircinin gişeye rağbet ettiğini görüyoruz.

Türkiye Box Office verilerine göre 168 bin kişinin biletli olarak filmi izlediğini söyleyebiliriz. Bu da çok azımsanacak bir rakam olmasa gerek. Belki de ikinci serisini görebileceğimiz yapım şimdiden hazırlık aşamasına gelmiştir. Şu anda sadece fragmanını yayınladığımız çalışmanın ilerleyen günlerde güncellenecek görsellerini bulabileceğinizi garanti edebiliriz.

Sihirbazlık Okulunda Bir Türk Fragman İzle



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder