23 Eylül 2015 Çarşamba

Lucy 2 2016 Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD 720p Tek Parça İzle

Merhaba hdfilmkanali blog okuyucuları, bugün sizlere Lucy 2 filmi ile ilgiyi yazıyı paylaşacağım. Bildiğiniz üzere 2014 yılında sessiz sedasız bir giriş yapan fakat tüm dünya üzerinde büyük bir başarı elde eden film dört yüz elli milyon dolarlık bir hasılata ulaşmıştı. Ülkemizde ise neredeyse bir milyon seyirci barajına dayanmıştı.

Luc Besson tarafından 8 Ağustos da vizyona giren Lucy baş rol oyuncusu Scarlett Johansson tarafından canlandırılmıştı. Ona hemen hemen tüm filmlerde rol alan Morgan Freeman eşlik etmişti. Konusuna değinmek istediğim yapımda midesine çok yüksek bir dozda yasak bir madde yerleştirilen kadın zamanla karnında tepkilerin gerçekleşmesiyle sıra dışı bir canlıya dönüşecekti. Beyin hücrelerinin yavaş yavaş hepsini kullanmaya başlayacak olan karakterimiz kendisine düşmanlık eden herkesten intikamını alarak ortadan kaybolmuş ve bir usb disk bırakmıştı. Bakalım serinin devam filmi Lucy 2 izle neler bizi bekliyor olacak.

Beyaz perdeye 2016 senesinin başlarında girmesini beklediğimiz filmin oyuncu kadrosu hemen hemen aynı olmakla birlikte farklı isimlerin de eklenebileceği söyleniyor ama şunu söyleyelim Scarlett tabi ki yine esas kadınımız olacak :) Şimdiden sosyal medya hesapları oluşturulan ve takipçilerin çılgınca hakkında konuştukları Lucy 2 Türkçe Dublaj İzle tüm zamanların rekorunu kırmaya aday görünüyor en azından kendi kitlesini geçeceği garanti diyebiliriz. Daha sonraki zamanlar için devam filmleri çekilir mi bilinmez ama ikinci seri merakla bekleniyor bunu biliyoruz.

Lucy 2 Full İzle sinema filmi için bulabileceğiniz resimleri ve fragmanı sitemizde paylaştık. Kaynak sitemizden de bize ulaşarak destek sağlayabilirsiniz. Yapımın vizyona tarihine az bir zaman kala güncellenen verilerle karşınızda olmayı ümit ediyoruz, esen kalın..

Lucy 2 Fragman 2016 İzle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder