8 Eylül 2015 Salı

Karanlığın 50 Tonu Türkçe Dublaj Full izle

İlk filmi Grinin Elli Tonu ile izlenme rekorları kıran çok fazla sayıda olumlu ya da olumsuz yorum alan filmde yine müthiş ikili Dakota Johnson, Jamie Dornan bulunuyor. İlk filmde oldukça cesur sahnelere imza atan Johnson ikinci seride muhtemelen bu çizgiyi daha üst seviyeye sokarak beklentileri karşılayacaktır. 2017 yılının en fazla izlenilecek filmi olacak olan Karanlığın Elli Tonu izle için 720p görüntü kalitesini sizlere sunmayı amaçlıyoruz.

Dram filmleri izle ve romantik film izle kategorisinde yer alan yapım aynı zamanda sadece yetişkinlerin izlemesi gerek filmler listesinde de bulunacaktır. Ülkemizde vizyona çıkış tarihi tahmini olarak 10 Şubat 2017 olarak gösterilse de Amerika Birleşik Devletleri filmi daha önce izleyeceği kesin olarak görülüyor. İlk filmin aksine bu kez yönetmenlik koltuğunda James Foley oturacak. Karanlığın 50 Tonu izle ile ilk filmin üstüne katabilecek bir yapım olarak görülse de fazla cesur sahnelerin bulunması bir tepki olarak ta görülebilir.


İlk filmin konusunu biraz hatırlayacak olursak, Anastasia staj işi için bir röportaj yapması gerekmektedir ve bu sebeple Christian Grey gibi ünlü bir iş adamı ile görüşmeye gidecektir. İşte ne olacaksa bu görüşmeden sonra olur. İş adamının farklı bir kişiliği ve hitap şekli genç kızı içten içe bir hayli heyecanlandırmıştır. Daha sonra aralarında yaşanacak türlü türlü oyunlar ile ekran severler film içinde farklı duygular yaşamıştı. Fifty Shades Darker izle ile Anastasia yeni bir yayın evinde işe başlayacak fakat Mr Greyi bir türlü unutamayacaktır. İkilinin tekrar buluşacağı fakat ilişkilerinin aynı derecede olmayacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Serinin üçüncü filminin ismi ise zaten baştan belliydi. Özgürlüğün Elli Tonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder