26 Eylül 2015 Cumartesi

yıldız savaşları bölüm vii güç uyanıyor tek parça türkçe dublaj altyazılı 720p full izle

Yıldız Savaşları 7 Güç Uyanıyor izle için bugün sizlerle birlikteyiz makalemizi keyifle okuyabilirsiniz. Öncelikle büyük bir hayran kitlesi olan artık hafızalarımıza Star Wars serisi olarak kazınmış olan bu yapım ilk olarak orijinal versiyonu bin dokuz yüz yetmiş yedi yılında çekilmişti. O günün şartlarına göre belki de en iyi teknolojiler kullanılmış beklentilerin oldukça üstüne çıkılmıştı. Üstünden yaklaşık kırk sene geçmesine rağmen toplamda altı tane film daha çekilmişti. Bunların hepsi IMDB puanlama sitelerinden oldukça yüksek puanlar almıştı. 

Kaynak sitemizden Yıldız Savaşları 7 Güç Uyanıyor Türkçe Dublaj izle detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

18 Aralık 2015 tarihinde vizyona büyük bir beklenti ile girecek olan Star wars 7 izle bakalım hayranları tarafından yine beğenilecek mi? Bilim Kurgu türüne farklı bir bakış açısı getiren yapım bildiğiniz üzere uzay macerasını ele almış ve ilgi çeken karakterleri ile farklı maceralar üzerinden sevenlerine görsel bir keyif sunmuştu. Harrison Ford bu seriyle tekrar beyaz perdeye geliyor olması sevindirici bir haber olarak önümüze geliyor. J.J. Abrams yönetmenlik koltuğunda otururken çekimlerin devam ettiği ve izleyiciler için en son teknolojinin sunulacağı bildirildi. Galaksi bakalım bu savaşa hazır mı ve iyiler kazanacak mı? Aşağıdan film için yayınlanan kısa fragmana göz atabilirsiniz.


yıldız savaşları güç uyanıyor 2015 full film izle, yıldız savaşları güç uyanıyor izle, yıldız savaşları güç uyanıyor tek parça izle, Star wars 7 full hd film izle, yıldız savaşları güç uyanıyor film izle hd, Star wars 7 izle türkçe dublaj 2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder