12 Eylül 2015 Cumartesi

Detay Filmi Full Hd izle


Yönetmenliğini Korhan Bozkurt’un üstlendiği Detay filmi izle mükemmel film, 18 Eylül'de vizyona girecek. İlk olarak sitemizden izleyebilirsiniz. Bu film karşımıza güzel bir ekip ile çıkıyor. Kadro; Yosi Mizrahi , Burak Hakkı , Deniz Uğur , Yağmur Kaşifoğlu , Toprak Sağlam'dan oluşmaktadır.




Büyük bir mimarlık şirketi işleyen Burak ve Taner, büyük bir site projesinin ihalesini alırlar. Bu olayı eşleriyle ofiste kutlarlar. Taner bir bahane ile şirkette kalır. Detay full izle gizemli işler yapan güvenlik firmasının müdürü Taner'in yanına gelir. Müdürün gizemli bir şekilde ölmesiyle korkunç bir gece başlar. Birden telefon çalar. Arayan kişi Taner'in güvenlik sistemlerini ve iletişim cihazlarını ele geçiren bu adam, Taner'in masum ailesini de işin içine katar. Bu Taner için çok kötü olacak. Çünkü çevirdiği gizli olaylar gün yüzüne çıkacaktır.




Taner'in eşi bütün gerçekleri öğrenmiştir. Acaba bütün sırları açığa çıkan Taner neler Yapacak? Telefonla arayıp Taner'i bir oyunun içine çeken kim? Bunları Taner'e yapan kişinin amacı ne? Karmaşık sahnelerle ve gizemlerle dolu bu filmi sitemizden Detay Full HD izle şekilde izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder