27 Eylül 2015 Pazar

Evlenmeden Olmaz Filmi Tek Parça 720p izle

Yerli komedi filmleri kategorisine bir yenisi daha ekleniyor. Evlenmeden Olmaz filmi için bugün sizlerle birlikteyiz. Klasik komedi filmleri arasında gösterebileceğimiz yapımlardan biri olan çalışma 2 ekim 2015 de vizyonda sinema severler ile buluşmayı bekliyor. Yasemin Türkmenli imzalı filmde senarist koltuğunda ise Özge Aras bulunuyor. Filmin iki baş karakteri bulunuyor ve bunları sayalım. Özge Özberk tarafından canlandırılacak Zeynep karakteri ve Yavuz karakterini canlandıran Cansel Elçin bu romantik seyirde bizlere eşlik edecekler.

Zeynep ve Yavuz birbirini çok seven iki aşıktır. Zeynep in aşırı evlilik isteği karşısında Yavuz un daha hazır hissetmemesi sonucunda ikili ayrılık kararı alırlar. Fakat birbirinden ayrı kaldıkları süre zarfında unutamazlar. Bu sırada Zeynep iş bakıyordur ve bunlardan birine iş başvurusu için gittiğinde belki de her şey değişecektir. "Evlenmeden Olmaz" isimli bir çöpçatanlık servisine iş için giden kızımız buranın sahibi tarafından kendisine bir damat adayı bulunmasıyla işler karışacaktır. Bu olaydan sonra hepsinin hayatında köklü değişimler yaşanacaktır. Komik ve eğlenceli bir yerli filmi izlemek için detayları sitemizden Evlenmeden Olmaz izle başlığı altında takip edebilirsiniz.

evlenmeden olmaz 2015 online izle, evlenmeden olmaz filmini izle, evlenmeden olmaz hd izle, evlenmeden olmaz izle, evlenmeden olmaz tek parça izle, evlenmeden olmaz film izle 2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder