17 Ekim 2015 Cumartesi

Babalar ve Kızları Türkçe Dublaj Altyazılı Full Hd İzle

23 Ekim 2015 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan Babalar ve Kızlar filmi, ünlü oyuncuları aynı yapımda toplayarak güzel bir çalışma seyrettirme imkanı sunacak. Russell Crowe, Amanda Seyfried , Aaron Paul , Kylie Rogers , Diane Kruger gibi birbirinden başarılı isimleri toplayarak akılda kalıcı bir yapıma imza atıyorlar. Gabriele Muccino tarafından beyaz perdeye aktarılan film yüz on altı dakika boyunca seyirciyi ekranlara kilitleyecek. Orijinal adı Fathers and Daughters izle olarak ta arayıp bulabileceğiniz filmi sayfamızdan kesintisiz ve donmadan seyretme keyfine varacaksınız.


Jake Davis ödüllü bir yazardır ve eşinin ölümünden sonra psikolojik sorunlar yaşamasından dolayı beş yaşındaki kızını bir tanıdığına bırakmak zorunda kalacaktır. Bu olayın üzerinden tam 25 yıl geçmesine rağmen yani Katie otuz yaşına geldiğinde başa çıkması gereken dertleri olacaktır. Tipik baba kız yaşantısı ve problemli bir hayat profilinde bir tat izlenimi veren Babalar ve Kızları Türkçe Dublaj izle için sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Amerika Birleşik Devletleri yapımı dram türündeki Babalar ve Kızlar izle Altyazılı için şu anda Fragman olarak yayınladığımız çalışmanın görsellerini ve güncel halini yakında zamanda bu başlık altından sunacağız.

Babalar ve Kızları izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder