6 Ekim 2015 Salı

Kara Düzen Black Mass Türkçe Dublaj Altyazılı izle

Bugün sizlere ilerleyen günlerde meşhur olacağını düşündüğüm bir film ile ilgiyi makaleyi paylaşacağım. Kara Düzen izle adı ile sinemalarda yayınlanacak olan yapımın orijinal adı Black Mass olarak bildirildi. Özellkle oyuncu kadrosu açıklandığında genel hatlarıyla yüksek bir beklenti oluşması gayet normal karşılandı. Öyle ki oyuncu kadrosuna biraz detaylı göz atmak istiyorum. James 'Whitey' Bulger rolünde izleyeceğimiz Johnny Depp filme damgasını vuracak gibi görünüyor. Özellikle yapılan makyaj ile bambaşka bir kişiliğe dönüşen yakışıklı aktör bizleri oldukça şaşırtacak gibi görünüyor. Ayrıca Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Grinin Elli Tonu filmiyle adını duyuran güzel oyuncu Dakota Johnson, Kevin Bacon ve Peter Sarsgaard gibi isimler bu dev kadronun sadece birkaçı olarak sayabiliriz.


Biyografi , Dram ve Suç türlerinde mükemmel bir Gangster filmi bizleri bekliyor. Yazının başında da belirttiğim üzere yönetmenlik koltuğunda Scott Cooper ismini görüyoruz. 122 dakika sürecek olan Kara Düzen 720p izle ile soluksuz bir çalışma sinema severler tarafından bekleniyor. Elli üç milyon dolar harcanarak hazırlanan ve sunuma giren yapımın konusuna birazda değineceğim. James 'Whitey' Bulger Güney Boston bölgesinde nam salmış azılı suçlulardan biridir ve aynı zamanda da senatörün erkek kardeşidir. Tüm suçlarını temize çıkarmak ve kendini aklamak için bir anlaşma yapacaktır. Buda bir mafya ailesine karşı FBI içinde yer alacaktır.


Black Mass 2015 full hd izle, Kara Düzen full film izle, Kara Düzen tek parça izle, Kara Düzen online film izle, Kara Düzen Türkçe altyazılı izle, Black Mass filmini full izle 2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder