1 Ekim 2015 Perşembe

Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 Türkçe Dublaj izle

Fransic Lawrence bir sene arayla tekrar sinema salonlarına geliyor. Üçüncü serinin ikinci part olarak izleyeceğimiz Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 izle çok yakında 20 Kasım 2015 tarihinde vizyona gireceği günü bekliyor. Sayı olarak bakarsak yayınlanacak dördüncü film olacak. Başrol karakterlerine baktığımızda Katniss Everdeen yine karşımıza Jennifer Lawrence ile çıkıyor. 2012 yılında başlayan ilk serüvende Suzanne Collins romanı üzerinden uyarlanan Açlık Oyunları kitabı beyaz perdeye aktarılmış ve o günün şartlarında çok konuşulmuş gişe hasılatı yapmıştı. 

Açlık Oyunları 4 izle olarak ta bulabileceğiniz filmin çeşitli şekillerde arayabilirsiniz. Çeyrek Asır oyunlarından çıkamayan Peeta Mellark Capitol tarafından alıkonulur. Zihin hücrelerinde oynama yapılacak olan Peeta sonunda Katniss üzerine savaş açacaktır. Bu gelişme beklenenin dışında olaylar gelişmesine sebep olacaktır. Tüm mıntıkaların ayaklanmasıyla tam bir savaşa hazırlanan Capitol de bunu ağır bir ceza ile cezalandıracaktır. 

Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 Türkçe Dublaj izle isyan ateşinden sonra büyük yara alacak olan Katniss ve arkadaşları bakalım sonunda ayağa kalkabilecek mi ve filmin devamı çekilecek mi? Bunların hepsini full hd kalitesinde kesintisiz seyretme şansına sahip olabilirsiniz. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Julianne Moore, Elizabeth Banks, Liam Hemsworth gibi ünlü oyuncuları bünyesinde barındıran Açlık Oyunları Alaycı Kuş Part 2 izle için sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder