20 Ekim 2015 Salı

Suffragette 2015 Türkçe Altyazılı izle

2015 yılında çekimlerine İngiltere'nin Chatham bölgesinde başlanan Suffragette filmi son incelemelerin ardından 15 Ocak 2016 günü izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Drama türünde 106 dakika sürecek olan filmin konusuna gelirsek, İngiltere'de kadınların çok fazla söz sahibi olamadıkları, oy haklarının olmadığı ve sosyal ortamlarda pek bulunamadıkları bir dönemde, bir araya gelerek haklarını savunmaları anlatılıyor. İlk zamanlarda barış içinde devam eden ortam ilerleyen dönemlerde sert müdahalelerle birlikte yerini acı ve kedere bırakacaktır.

Suffragette izle için sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ettikten sonra yorumlarınızı yazmanızı rica ediyoruz. Kaynak sitemizi ziyarette bulunarak hdfilmkanali.com adresinden sizleri kesintisiz bir film kaynağı içerisine bekliyoruz. 

Marla Singer rolüyle kendisini tanıdığımız Helena Bonham Carter uzun aradan sonra Edith Ellyn rolünde aramızda olacak. Onun dışında birbirinden ünlü ve güzel isimler filme renk katacak, sizler için Fragmanın olduğu videoyu ekranlarınıza getiriyoruz. 

Suffragette Türkçe Altyazılı izle, Suffragette 2015 Hd Film izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder