26 Ekim 2015 Pazartesi

Casuslar Köprüsü Full HD izle



Üç Oscar ödüllü yönetmen Steven Spielberg son filmi Lincoln ile karşımıza geldikten sonra üç senedir çok fazla görev almıyordu. Bridge of Spies adıyla gösterime giren ve ülkemizde Casuslar Köprüsü izle olarak arama motorlarında bulup seyretme şansını yakalayacağınız çalışma senaryo koltuğunda ise son olarak Boyun Eğmez ile başarıyı yakalamış Ethan Coen ve Joel Coen kardeşler ile birlikte Matt Charman yer alıyor. Başrol oyuncusu olarak ise tartışmasız ödüllü Tom Hanks James B. Donovan rolünde ekranlarımızı süsleyecek. Yüz kırk bir dakika sürmesi beklenen çalışma biyografi, dram ve tarihi türlerde başarıyı yakalayıp adını hafızalara kazıyacak gibi duruyor. Ülkemizdeki Vizyon tarihi olarak 27 Kasım 2015 günü seyirci ile buluşmayı bekliyor.



Casuslar Köprüsü Türkçe Altyazılı izle filminin konusu tam olarak soğuk savaş dönemini anlatıyor. Biraz detaylı açıklama yaparsak, 1947-1991 tarihleri arasında Batı Bloku ülkelerinin Amerika Birleşik Devletleri önderliğinde, Sovyetler Birliği önderliğindeki Doğu Bloku ülkeleri arasında yaşanan siyasi ve askeri gerginlik olarak tanımlayabiliriz. Şuanda Hollywood Film Awards 2 ödül alarak kalitesini kanıtlama aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. 1960 yılındaki U-2 krizi diye adlandırılan dönemi konu alan Bridge of Spies full izle için avukat Donovan CIA tarafından işe alınır. Yapacağı görev ise Sovyetler Birliği tarafından casus uçak pilotu Francis G. Powers’in uçağı düşürülmesiyle esir alınması ve Birleşik Devletler’de yine esir alınan KGB istihbarat ajanı Rudolf Abel ile yapılacak takasını yönetmesiydi.

Oldukça zor ve tehlikeli bir görevi yönetecek olan avukat yine bir gönül ilişkisi eşliğinde bulunacak isimse Amy Ryan olacaktır. Casuslar Köprüsü Tek Parça izle için sitemizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Yapımı izledikten sonra kendi fikirlerinizi aşağıdaki yorum yap panelini kullanarak yapabilirsiniz. Daha sonra yapacağınız sosyal platformlarda paylaşımlar ise sitemiz açısından çok önemlidir. Sizler için 2015 Filmleri izle kategorisini kullanarak bu bol beklentili filmi izlettirme şansını sunuyoruz. İlerleyen günlerde tüm dil seçenekleri ve farklı kalite çözünürlükleri dâhilinde Casuslar Köprüsü filmini kesintisiz ve donmadan izleme keyfini yaşayabilir, sorun yaşamadan seyredebilirsiniz.
Casuslar Köprüsü 2015 izle, Casuslar Köprüsü 720p izle, Bridge of Spies online film izle, Casuslar Köprüsü full hd izle, Casuslar Köprüsü 1080p izle, Bridge of Spies Türkçe Dublaj izle 2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder