19 Ekim 2015 Pazartesi

Steve Jobs 2015 Türkçe Altyazılı Dublaj Full 720p izle

2015 yapımı Steve Jobs filmi izlemek üzere Blog sayfamıza giriş yapmış bulunuyorsunuz. Aynı isimli 2013 yılında Jobs adıyla da sinemada izlenen film yine ilgi odağı olmuştu. Bu sefer canlandıracak oyuncu farklı ve biraz daha değişik bir açıdan yayınlanacak olan yapımı kesintisiz ve donmadan farklı kalite seçeneklerinde seyredebilirsiniz. Daha önce çekilen filme göre konusu daha akıcı olan çalışma hem de oyuncu kadrosu bakımından kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasında yer alıyor.

Steve Jobs 2015 Türkçe Dublaj için konusuna Fragmanından yaklaşarak baktığımızda bu filmde biraz daha özel hayatı ön plana çıkartılıyor kızı konu ediliyor ve yaptığı çalışmalar çok ön plana çıkartılarak anlatılıyor. Kate Winslet gerçekten performansı ile dudak uçuklatıyor diyebiliriz. 

5 Ekim 2011 günü yakalandığı Pankreas kanseri yüzünden hayatını kaybeden Steve Jobs 2015 izle ölmeden 5 hafta öncesine kadar işlerinin başında bulunuyordu. Apple şirketinin ortağı olan Jobs aynı zamanda Walt Disney Şirketlerinin de sahibiydi. Aslında çok bilgisi olmamasına rağmen yöneticilik rolü ile ön plana çıkarak adeta orkestra şefliği görevini layıkıyla yerine getirmiştir.

Steve Jobs 2015 Tek Parça İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder