14 Ekim 2015 Çarşamba

Rock the Kasbah Türkçe Dublaj izle

Merhaba sevgili seyircilerimiz, bugün sizlere farklı konusuyla detaylı bir anlatım yapacağım Rock the Kasbah izle filmi anlatacağım. Bilgilerine baktığımız zaman komedi ve müzikal türünde 100 dakikalık bir yapım karşımızda olacak. Oyuncu kadrosu sanki bu filme özel seçilmiş ve değerli kişilerden oluşmaktadır. Kahkahanın önemli ismi Bill Murray çalışmaya damgasını vuruyor. Ona usta isimi Bruce Willis eşlik ederken, güzel aktris Kate Hudson performansıyla filmi canlandırıyor.


Rock the Kasbah Türkçe Altyazılı izle için konusuna gelecek olursak müzik direktörü olan bir menajerin etkili sesleri aramasıyla başlıyor. Beğendiği sesi Afganistan'a götürmek için yolan çıkan kafadar, orada başına hiç ummayacağı şeyler gelecek. Daha sonra farklı bir kızda sesindeki yeteneği keşfedecek ve onu pop star yarışmasında ödül kazanması için hazırlayacaktır. Bu arada kahkaha dolu dakikalar filmde hiç eksik olmuyor, beğeneceğinizi umuyorum.

Çekimlerin tamamıyla bittiği ve son eklemelerin yapıldığı haberi ulaşsa da önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan Rock the Kasbah Full izle sitemizden güncel bilgilere ulaşabilir ve sinema keyfine varabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizlere en iyi kaliteyi sunacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu arada kaynak sitemizi de bir ziyaret ederseniz tanıtım açısından çok etkili olacaktır. Kendinize iyi bakın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder