2 Ekim 2015 Cuma

Ejder Kılıcı Dragon Blade Türkçe Dublaj izle

Çin sinemasının şimdiye kadar çekilen en yüksek maliyetli filmi olan Ejder Kılıcı izle tam anlamıyla boy gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Altmış beş milyon dolarlık bütçesiyle dikkatleri üzerine toplayan aynı zamanda Dragon Blade adıyla da gösterime girecek olan yapım 09 Ekim 2015 de sinema salonlarında seyirciler ile buluşmayı bekliyor. Bizlerde detaylı bir araştırmadan sonra fazlasıyla izlenebilir film olduğu tespitinde bulunduk. Daniel Lee tarafından Çin sinema daha fazla tanınıyor ve biliniyor o yüzden yönetmen ve senaristlik koltuğunda aynı ismin bulunduğunu görüyoruz.

Çince ve İngilizce orijinal dil olarak yayınlanacak olan Ejder Kılıcı Türkçe Dublaj izle yüz yirmi yedi dakika olarak ekranlarımıza gelecek. Aksiyon, macera ve dram türlerinde keyifle izleyebileceğinizi düşünüyoruz. 2015 filmleri kategorisinden ulaşabileceğiniz çalışma ünlü isimleriyle de dikkatleri çekiyor. Öyle ki bu oyuncu kadrosu arasında sayabileceğimiz isimler Jackie Chan, John Cusack, Adrien Brody gibi ünlü ve usta oyuncuları sayabiliriz.

Ejder Kılıcı Türkçe Altyazılı İzle adıyla sitemizden kesintisiz seyredebileceğiniz yapımın konusuna biraz değinelim. Genel hatlarıyla Romalı askerlerin Çin ülkesi sınırları içerisine girişini konu alıyor. Farklı dil seçenekleriyle ve çeşitli kalite sunumlarıyla sitemizden bulabileceğiniz çalışma kesinlikle tavsiye ettiğimizi 2015 filmleri arasında yer almaktadır. Çekimlerin çok uzun sürdüğünü ve en son teknolojilerin kullanıldığını da belirtmek istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder